toggle menu

Legal Notice

Deltafix ApS.
Birkevænget 5
DK 7130 Juelsminde

Tel.: +45 76830140
deltafix@deltafix.dk
www.deltafix.dk

Direktør: Hans Pedersen
CVR nummer: DK 25289927

Privacy Policy
Generel note og obligatoriske oplysninger

Udpegning af det ansvarlige organ
Den ansvarlige databehandlingsenhed på denne hjemmeside er:
DeltaFix
Hans Petersen
Birkevænget 5
7130 Juelsminde
Kongeriget Danmark
+45 / 76 83 01 40
+45 / 76 83 01 41
deltafix@deltafix.dk

Det ansvarlige organ, alene eller i samspil med andre, beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger (såsom navne, kontaktoplysninger osv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling
Kun med dit udtrykkelige samtykke er nogle processer til databehandling mulig. En tilbagekaldelse af dit allerede givne samtykke er til enhver tid muligt. For tilbagekaldelsen er tilstrækkelig en uformel besked via e-mail til deltafix@deltafix.dk. Lovligheden af ​​databehandlingen udført indtil tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til at klage til den kompetente myndighed
Da den berørte person i tilfælde af brud på databeskyttelsesloven har ret til at appellere til den kompetente tilsynsmyndighed. Den kompetente tilsynsmyndighed vedrørende databeskyttelsesproblemer er landets databeskyttelsesofficer, hvor hovedsædet i vores firma er placeret.

Ret til dataoverførbarhed
Du har ret til at få data, som vi behandler på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelse af en kontrakt automatisk til dig eller til tredjepart. Bestemmelsen er lavet i et maskinlæsbart format. Hvis du har brug for direkte overførsel af data til en anden ansvarlig person, vil dette kun ske i det omfang det er teknisk muligt.
Ret til information, korrektion, blokering, sletning
Du har ret til når som helst inden for rammerne af gældende lovbestemmelser at give gratis information om dine lagrede personoplysninger, datakilden, deres modtagere og formålet med databehandling og om nødvendigt en ret til at rette, blokere eller slette disse data. I denne henseende og også for yderligere spørgsmål om personlige oplysninger kan du til enhver tid kontakte os via de ovenfor nævnte kontakt muligheder.

kontakt
Data indsendt via kontaktformularen, herunder dine kontaktoplysninger, gemmes for at behandle din anmodning eller være tilgængelig for opfølgende spørgsmål. De overførte data vil blive videresendt til Deltafix via OTT Hydromet GmbHs platform. Dataene vil blive videresendt som en e-mail kopi til OTT Hydromet, men ikke videre behandlet. En offentliggørelse af disse data vil ikke finde sted uden dit samtykke.

Behandlingen af ​​de data, der er angivet i kontaktformularen, foregår udelukkende på grundlag af dit samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a) EU-GDPR). en

Tilbagekaldelse af dit allerede givne samtykke er muligt til enhver tid. For tilbagekaldelsen er tilstrækkelig en uformel besked via e-mail til deltafix@deltafix.dk. Lovligheden af ​​de databehandlingsoperationer, der udføres indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Data indsendt via kontaktformularen forbliver hos os, indtil du beder os om at slette det, tilbagekalde dit samtykke til lagring, eller du behøver ikke længere at beholde dine data. Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

YouTube
Til integration og præsentation af videoindhold bruger vores hjemmeside plugins fra YouTube. Udbyderen af ​​videoportalen er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA.
Når du besøger en side med en integreret YouTube-plugin, vil den forbinde til YouTubes servere. YouTube finder ud af, hvilke af vores websteder du har besøgt.
YouTube kan associere din browseradfærd direkte med din personlige profil, hvis du er logget ind på din YouTube-konto. Ved at logge ud på forhånd har du mulighed for at forhindre dette.
Brug af YouTube er i interesse for en attraktiv præsentation af vores online tilbud. Dette udgør en legitim interesse i henhold til § 6 stk. 1 lit. f GDPR.
For nærmere oplysninger om håndtering af brugeroplysninger henvises til YouTube's privatlivspolitik på www.google.com/intl/da/policies/privacy.